Deactivate Powerline - only use switch function

PL100 / PLA-402 v3 / PLA4201 / PLA4205 / PLA4215 / PLA-407 / PLA-401 Series / PLA4211 / PLA470 v2 / PLA491 / PLA4225 / PLX111

Moderator: moose

Deactivate Powerline - only use switch function

Postby TEF on Wed May 24, 2017 2:46 am

Hello,

is there any possibility to deactivate in PLA4225 the Powerline function in order to use only the integrated switch functionality?
One CAT-cable comes directly from my technic-room and goes into the PLA4225.
I only want to use the PLA4225 as a switch to get some other Network devices on my network.

Thanks for an answer.

TEF
TEF
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Cash: 2
Joined: Wed May 24, 2017 2:39 am

Return to Powerline

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

forum statistics View Forum Stats
cron
© Copyright 1995-2009, ZyXEL Communications Corp. All rights reserved.